bodybuiding & fitness
bodybuiding & fitness

Energiebehoefte Berekenen Als Een Professional

62 reacties

 1. Fitnessjunk schreef:

  Hoi Bram, de Calculator is vernieuwd en verhuist. Klik op de ‘image’. Vriendelijke groet

 2. Bram schreef:

  De berekening doet het volgens mij niet meer.

 3. Karel schreef:

  Beste fitnessjunk,

  Om je energie behoefte te bereken kun je kiezen uit zware of lichte training. Nu vraag ik me af wat tot zware en wat tot lichte training gerekend mag worden?

  Mvgr,
  Karel

 4. Chris schreef:

  Beste fitnessjunk,

  En mijn vetprecentage was 3 weken geleden 14 %

  vriendelijke groeten

 5. Chris schreef:

  Beste Fitnessjunk,
  Ik wil op dit moment cutten, ik ben 18 jaar 67 kg en 1,70 lang , man. Maar ik eet nog gewoon wat de pot schaft. Is het mogelijk om te cutten terwijl ik gewoon eet wat er op tafel komt, of moet ik het dan composeren door in de ochtend en middag heel anders te eten dan een normaal cut schema.

  vriendelijke groeten

 6. Fitnessjunk schreef:

  Hoi Manon, je komt hoogstwaarschijnlijk spiermassa aan. En dat is goed. Heb jij je vetpercentage gemeten (en vet vrije massa berekend)?

 7. Fitnessjunk schreef:

  Hallo Jose, bedankt voor je bericht. Bij obesitas gelden er ietwat andere regels en het beste is om een berekening te maken op je vetvrije massa. Snel afvallen is altijd fout en bewegen is altijd goed!

 8. manon schreef:

  ik sport al geruime tijd alleen mijn gewicht op de weegschaal stijgt in plaats van daalt.
  ben van 50.7 naar 51,8 gegaan hoe kan dit ik zit kwa calorieën gewoon goed zelfs iets eranders dus aankomen kan bijna niet.

 9. Jose schreef:

  ik durf dit anoniem wel te melden maar ik ben een vrouw van 60 en 114 kg..veel te zwaar dus en wil nu heel graag gezond afvallen. Ik heb naar van alles gezocht wat ik nu moet doen om gezond af te vallen. (in fruit zit ook wel weer suiker….) Als ik calorieën wil tellen begreep ik dat ik op 1781 Kcal uit zou komen (met veel zittend werk) maar moet ik dit nu nog minderen met een paar honderd calorieen? Geen idee. Ik heb obesitas en mijn bmi is nu 39. Ik wil graag snel afvallen (1 kg per week) en ben begoinnen met wandelen (5000 stappen = ongeveer half uur) en dit dan opvoeren… ik heb een calorieënteller maar die kwam uit op 2200…..

 10. Fitnessjunk schreef:

  Hallo D (Denise ?), Kilocalorieën kreeg je meestal binnen.., door ze te consumeren. :) Grapje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.