Menu fitness schema’s

Het belang van gewichtstraining voor jong en oud moet niet worden onderschat. Instandhouding van adequate spiermassa door middel van training met gewichten, resulteert in duurzame verbeteringen in de algehele functies, verminderde morbiditeit, dus een betere kwaliteit van leven. Ook het belang van krachttraining voor vrouwen mag niet worden onderschat. Een goed uitgevoerd fitnessprogramma met de juiste techniek en instructie, heeft een verreikend voordeel voor de gezondheid. Echter, indien verkeerd uitgevoerd kan lees verder

gewichtstraining leiden tot blessures en verwondingen (soms ernstig).

Met betrekking tot recreatief gewichtheffen, kennen veel mensen toe aan clichématig en misleide mentaliteit, bewust of onbewust. Deze mentaliteit bestaat uit een obsessie ten aanzien van de hoeveelheid gewicht tillen, gelijktijdig het negeren van vele van de andere even belangrijke factoren. Deze factoren worden aangeduid als de ‘acute variabelen van training’. Daarover zal spoedig een artikel van worden geschreven. In het kort. Een well-designed fitness programma is van groot belang.

Als je hier bent terecht gekomen, dan ben je kennelijk geïnteresseerd in manieren om een strak fysiek te creëren! Dan ben je hier aan het juiste adres. Hier bij Fitnessjunk.nl proberen we een complete “oplossing” aan te bieden, voor mensen die worstelen met het vinden van de juiste combinatie van lichaamsbeweging, fitness schema’s en voeding. En voor de gene die op het gebied van fitness/bodybuilding de lat hoog willen leggen, wordt op deze site voldoende aandacht aan besteed.

Via deze pagina vind je verschillende fitness programma’s. Fitness programma’s die helpen spiermassa op te bouwen, vet te verbranden en/of fit te blijven. Training programma’s moeten altijd in combinatie gaan, met een uitgebalanceerd voedingspatroon. Kies een fitness programma en succes met het creëren van een gezond en strak fysiek!
verberg intro

Programma's Spiermassa OpbouwenFitness programma’s die zorgen voor een goede spierontwikkeling

Deze fitness programma’s zijn ontworpen om spiermassa mee op te bouwen. Ze zijn ontworpen om de spierhypertrofie zoveel mogelijk te stimuleren.

krachttraining schemaFitness programma’s gericht op krachtopbouw

Het volgen van deze schema’s zorgen voor algehele kracht ontwikkeling. Altijd goed om een periode meer voor kracht te gaan om zo de spieren een gevarieerde trainings prikkel te geven.

Fitness Programma's Vet verbrandenFitness programma’s die het vet verbranden ondersteunen

Als het voor jou tijd is om droog te trainen, zullen deze programma’s een goede ondersteuning bieden. Uiteraard met behoudt van zoveel mogelijk spiermassa.

Fitness Programma's VrouwenFitness programma’s specifiek gericht op vrouwen

Fitness training programma’s, speciaal ontworpen voor vrouwen. Het is voor een vrouw niet perse nodig om van deze schema’s gebruik te maken, maar aantal richten zich op ietwat specifiekere doelen.

Fitness Programma's beginnerFitness programma’s voor de beginnende sporter

Voor mensen die nieuw zijn in het fitness en bodybuilding. De fitness schema’s zijn ontworpen voor de beginnende krachttrainer.

Fitness Programma's ThuisFitness programma’s die je thuis kunt volgen

Programma’s die je thuis kunt volgen. Het is dus niet nodig om een lidmaatschap bij een sportschool aan te vragen. Geen nood dus, hier een aantal “home based” trainingen.

Bodybuilding Programma's VergevorderdBodybuilding programma’s voor vergevorderden.

Trainingsmethode voor bodybuilders en krachtsporters met een aantal jaren ervaring. Nogmaals, je moet echt ervaring hebben.

fitness schema's spiergroepenFitness schema’s specifieke spiergroepen trainen

Hier vind je fitness schema’s specifiek voor een bepaalde spiergroep. De schema’s zijn gebaseerd op EMG studie’s.