Fitness programma’s spierkracht opbouwen

Welkom op de hoofdpagina ‘Fitness Schema’s Kracht Opbouwen’. De Training programma’s die je hier vindt zijn ontworpen voor mensen die opzoek zijn om flink wat spierkracht op te bouwen! Daarnaast mogelijk ook het toenemen van spieren spiermassa. Ga naar een krachttraining programma die je aanspreekt om de volledige details te bekijken. De schema’s worden toegelicht met training notities, oefeningen instructies en tips om je training workout te maximaliseren.

We plaatsen regelmatig nieuwe artikelen en fitness schema’s, dus voeg de site toe aan je favorieten. Handig om even te kijken of er update’s zijn. Veel succes met het volgen van een fitness programma! De focus ligt op de ‘Strengt Building Lifts’. Voorzichtig, je wordt erg sterk…

Spierkracht Opbouwen4 dagen 100% Powerlifting

Let op! Dit is een hardcore kracht opbouw programma, die je 4 dagen in de week laat zweten in de sportschool. Met setjes die je spieren laat branden. Je bent gewaarschuwd!

Spierkracht OpbouwenMark Rippetoe 5×5 programma

De workout wordt onderwezen door de welbekende Mark Rippetoe, maar het programma komt niet ter sprake in zijn boek ‘Starting Strength’. Het programma ligt hier voor het grijpen!