Fitness programma’s: Vet verbranden

Welkom op de hoofdpagina ‘Fitness Schema’s Vet Verbranden’. De Training programma’s die je hier vindt zijn ontworpen voor mensen die opzoek zijn om flink wat vet te verbranden! Daarnaast met behoudt van zoveel mogelijk spiermassa. Ga naar één van de hier onder staande droog train programma’s die je aanspreekt, om de volledige details te bekijken. De schema’s worden toegelicht met training notities, oefeningen instructies en tips om je training workout te maximaliseren.

We plaatsen regelmatig nieuwe artikelen en fitness schema’s, dus voeg de site toe aan je favorieten. Handig om even te kijken of er update’s zijn. Veel succes met het volgen van een fitness programma! De focus ligt op het ‘Droog Trainen’. Let op, je wordt erg droog en je wasbordje komt volledig tot zijn recht!

Vet verbranden6 Dagen Krrrrrracht en cardio

Het programma kan worden gebruikt voor mensen die klaar zijn met bulken en overtollig vet willen verbranden. Succes!

Vet verbranden3 Dagen full body definitie

Een programma om droog te trainen en je spieren te verstevigen. Als je gaat voor definitie en vorm. Werkt goed in combinatie met cardio.

11 Reacties

 1. Fitnessjunk zegt:

  Beste Eva, als je drie dagen pw gaat trainen zou ook voor een fullbody schema gaan of een 3 daagse split. Houd je rep-range rond de 12, niet meer. Na de training eventueel 15 a 20 minuten. Als je zwaar traint en netjes aan je voeding houdt, is het goed zo. Maak je niet te druk over de macro verhoudingen, probeer maar wat je nu wilt doen. Net zoals er verschillende krachttraining schema’s zijn, zijn er ook verschillende diëten. Het belangrijkste is het totaal aan energie (kcal) inname. PS: ik heb niet gekeken of je kcal inname klopt… Vr gr

 2. Eva zegt:

  Beste Fitnessjunk,

  Je hebt een erg goede, duidelijke en uitgebreide site! Toch heb ik nog iets wat ik me al langer afvraag.

  Ik ben 1.70, weeg 58 kg en ik heb berekend dat ik normaal zo ongeveer 1800 kcal nodig zou hebben. Omdat ik mijn vetpercentage (26%) wil verlagen naar 20% hou ik mij aan 1500 kcal per dag. Dit deel ik op in 40% klh, 30% eiwit en 30% vet. Mijn lichaamstype is het meest te vergelijken met de endomorf, mijn spierpercentage is op dit moment 31%. Vaak lees ik dat je of koolhydraten moet minderen of vetten, maar nou vraag ik me af welke je (het meeste) moet minderen voor het verlagen van het vetpercentage.

  Naast mijn voeding doe ik 3x per week krachttraining opgedeeld in bovenlichaam en onderlichaam. Vaak doe ik per spiergroep zo’n 3-5 oefeningen, per oefening doe ik 4 sets met herhalingen tussen de 10-20. Ik twijfel of ik een keer per week kracht moet inruilen voor 1 uur cardio lage of hoge intensiteit.

  Ik heb een druk leven, maar overdag zit ik vaak op school of op kantoor. Ik ben heel erg benieuwd wat je advies of tips zijn voor mijn situatie!

  Ik hoor graag van je, groetjes

 3. Fitnessjunk zegt:

  Hoi Jodie, beiden ‘methode’ hebben voor en nadelen. Je zult er helaas zelf achter moeten komen waar jou lichaam het beste op reageert. Groetjes

 4. Jodie zegt:

  Ik vraag me af wat nou precies beter is:

  Elke keer als je gaat trainen een full body workout zoals hierboven, of per dag 1 spiergroep trainen?

 5. Fitnessjunk zegt:

  Hallo Tom, graag vragen stellen die relevant zijn aan het “artikel”. Sorry, anders wordt het een bende ;)

 6. Tom zegt:

  Hallo, ik zou graag deze zomer wat vet willen verliezen en heb aan de hand van deze site mijn caloriebehoefte < << DELETE / EDIT>>> of tel ik fout?

 7. Fitnessjunk zegt:

  Hoi Johnny, bereken je voedingsbehoefte aan de hand van vet vrije massa (bereken VVM). Vervolgens ga je naar deze pagina, en voer daar de benodigde gegevens in. Je zou kunnen overwegen om met je macro’s te “spelen”. Mocht je nog vragen hebben m.b.t. droogtrainen, stel ze dan daar. Succes! Met vriendelijke groet, FJ.

 8. Olaf zegt:

  Hallo Fitnessjunk,

  Het is mij gelukt om mn vet van 31,9kg naar 26,9kg te verlagen en mn spieren kwa kg gelijk te houden. Dit is mede door op te letten wat ik eet en regelmatig te fitnessen bereikt. Aangezien ik nu maar 1.72m lang ben zal er zeker nog 10-13kg vet af moeten. Wat voor soort schema raad u mij aan?

 9. Johnny zegt:

  Hallo Fitnessjunk.
  Mooie site heb je,met veel bruikbare informatie.
  Nou heb ik toch is een vraagje.
  Mijn doel is afvallen en strakker worden.
  Ik ben nu al een tijdje bezig om op mijn voeding te letten,en heb ook een voedingsapp (myfitnesspal)waar ik al mijn dagelijkse voeding mee bij hou.
  Ik sport zo’n 5 dagen in de week, van groepslessen (boxen,grit,bodycombat, coretraining) tot krachttraining.
  1.5 jaar geleden woog ik 104.5 kg met een vet% van 28.7.
  Vandaag de dag weeg ik 87.5 met een vet% 21.4
  Maar het probleem is dat ik hier op blijf hangen , en wat ik ook doe ik kom niet lager . Ik heb mijn voedingen en mijn trainingschema’s al regelmatig aangepast,maar ik blijf maar op die 21%vet zitten . Ik wil graag rond de 80 kg wegen en een vet% hebben van 15%. Heb jij misschien nog tips .
  Mijn dagelijkse kcal. Is nu 2650. 50% koolidr. 30% eiw. 20% vet .
  Lengte is 1.75 en 36 jaar. Ik hoop dat je me wat tips en wat vooruit kunt helpen . Met vriendelijke grt Johnny.

 10. Fitnessjunk zegt:

  Hallo Patricia, we zijn non-profit… Helaas is plaatselijk vet verbranden niet mogelijk, tenzij er chirurgie aan te pas komt ;-). Vetverbranden (droogtrainen) is je doel, dus cutten is wat je moet gaan doen. Groeten

 11. Patricia zegt:

  Hallo, ik zie dat er superveel info is bijgekomen! Goed bezig maar ik heb toch een vraagje: ik wil voornamelijk vet verbranden (buik en billen) dien ik hiervoor eerst te bulken en dan te cutten of hoe pak ik dit het beste aan?
  ps mailtje via facebook is nog steeds onbeantwoord en contactformulier van hier bleef ook onbeantwoord.. ;-)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.