Fitness programma’s thuis

Welkom op de hoofdpagina ‘Fitness Schema’s Thuis Prgramma’s’. De Training programma’s die je hier vindt zijn ontworpen voor mensen die opzoek zijn om spiermassa op te bouwen, maar graag thuis trainen. Ga naar een fitness thuis programma die je aanspreekt om de volledige details te bekijken. De schema’s worden toegelicht met training notities, oefeningen instructies en tips om je training workout te maximaliseren. We plaatsen regelmatig nieuwe artikelen en fitness schema’s, dus voeg de site toe aan je favorieten. Handig om even te kijken of er update’s zijn. Veel succes met het volgen van een fitness programma! De focus ligt op de ‘spier groei’. Voorzichtig, je spieren worden keihard.

Spiermassa Opbouwen4 dagen thuis ‘dumbbell only’

Een ideaal programma die je thuis kunt volgen! Ga je op vakantie? Neem je set dumbbells mee en voila, je hoeft je nergens meer zorgen over te maken.

Spiermassa OpbouwenFull body lichaamsgewicht programma

Op zoek naar een goede thuis gebaseerde training, waarbij geen barbells of dumbbells zijn vereist? Probeer deze intense full body workout lichaamsgewicht circuit!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.