bodybuiding & fitness
bodybuiding & fitness

Macronutriënten verhouding berekenen: De perfecte ratio

45 reacties

 1. Fitnessjunk schreef:

  Hallo Faust, kijk eens op de ‘tools’ pagina. Daar vind je een link naar de calculator…

 2. faust schreef:

  kan helaas niet meer alleen de kcal incullen dat het voor me verdeeld in macros :(

 3. Fitnessjunk schreef:

  He Faust, hij is vernieuwd en HIER te vinden. Groet

 4. faust schreef:

  waar is de calculator?

 5. Martin schreef:

  Hallo Fitnessjunk, prima website. Ik heb alleen wel een grote vraag mbt deze calculator. Ik wil afvallen (ik ben 2,04 m lang en 104 kg) en moet 3000 kcal eten per dag. Als ik dit invoer in de calculator, dan blijkt dat ik 338 gram eiwit moet eten. Een ongelooflijke, voor mij volstrekt onhaalbare hoeveelheid. Het zou betekenen dat ik per maaltijd (7 maaltijden per dag) 2 kipfilets moet eten, dus 14 kipfilets per dag. Kan dit kloppen?

  Elders lees ik dat je per dag max. 1,80 g per kilo lichaamsgewicht moet eten, voor mij zou dat uitkomen op ca. 180 gram per dag, niet 338 gram. Meer eiwit eten dan 180g per dag is ook nergens voor nodig, lees ik, want dat slaat het lichaam toch niet op.

  Heeft jouw calculator het nu fout, of heb ik iets vereerd ingetoetst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.