Het Uitblijven Van Menstruatie (Amenorroe) Door Krachttraining

3 reacties

 1. Laura schreef:

  Hoi ik ben 175 cm en weeg nu 61 kilo. Ik had last van secundaire amenorroe en ben dus aangekomen ( ik woog eerst 54 kilo, nu 61). Ik merk dat ik ook meer lichaamsvet heb en ik heb de afgelopen 3 weken zelfs niet gesport, maar mijn menstruatie is nog steeds niet terug. Dit baart mij veel zorgen en ik weet niet wat ik moet doen! Kan iemand mij helpen?

 2. Fitnessjunk schreef:

  Hoi Louise, het beste is om deskundig advies in te winnen bij jouw huisarts. Ik kan je wel zeggen dat 6.2 erg laag is, zelfs voor een man. Vriendelijke groet, FJ.

 3. Louise schreef:

  Ik ben 17 jaar, 179cm, 58 kilo en mijn vetpercentage is 6,2 in mijn categorie zou die boven de 12.2 tot iets van 25 ofzo moeten liggen.
  Ik slik wel anticonceptiepil dus ik wordt normaal ongesteld. Maar hoe weet ik nu of ik te weinig vet heb? Word mijn natuurlijke waarschuwingssysteem (dus evt. uitblijven van menstruatie, met osteoporose tot gevolg) als het ware verdoezeld door het gebruik van de pil (combinatiepil)

  Dit is erg verwarrend en ik wil natuurlijk wel gezond blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.