bodybuiding & fitness
bodybuiding & fitness

De functie van micro- en macronutriënten

7 reacties

 1. Fitnessjunk schreef:

  Hoi Amber, poeh wat een vraag :) In ieder geval zijn mineralen essentieel voor een goede gezondheid, groei en ontwikkeling.

 2. Amber schreef:

  Wat is de belangrijkste functie van mineralen

 3. Masijzz schreef:

  Was betikenn das?

 4. Fitnessjunk schreef:

  Beste Charrel, ik eet geen van beiden. Het beste kun je zonnebloemolie gebruiken :) Wat je eigenlijk vraagt is: “welk van deze twee ongezonde producten is het minst ongezond?”. Vriendelijke groet :)

 5. charrel schreef:

  Hoi FJ,

  In het artikel staat dat roomboter bij het slechte rijtje thuis hoort. Nou hoorde ik al een tijd geleden dat je beter roomboter kunt eten ipv margarine, dit door de vervangende kunstmatige voedingsstoffen in margarine. In hoeverre klopt dit? Ditzelfde heb ik met chocolade. De melk chocolade laat ik zowieso al staan maar (ook gehoord) pure chocolade schijnt niet zo erg te zijn.. Jouw mening hierover?

  Groetjes!

  Charrel

 6. Fitnessjunk schreef:

  Hallo Ronald, voedingssupplementen dienen enkel ter ondersteuning. Dat ten eerste… Je kunt eiwitten met creatine mixen. Ach tja, dan neem je het s’avonds in. Zou niks anders kunnen bedenken. :)

 7. Ronald schreef:

  Hallo,
  Kun je na de training een eitwitshake mixen met creatine, of moet dit apart van elkaar ingenomen worden?

  Als mijn voornemen is om s’avonds te gaan trainen, maar uiteindelijk besluit om toch niet te gaan, kan/moet ik dan evengoed nog creatine innemen? Dit omdat er op de verpakking staat dat als je een rustdag hebt dat je het dan moet innemen s’ochtends op een lege maag.
  Bedankt voor het advies!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.