Krachttraining Voor,Tijdens En Na De Zwangerschap

5 reacties

 1. Sandra schreef:

  Betekend een liggende houding ook dat de Legg press niet mag? Dan leun je ook meer op je rug. En de glute bridge ?

  Verder complimenten voor de ruime informatie !

 2. Fitnessjunk schreef:

  Hoi Paula, de tekst sporten na een bevalling is geschreven..

 3. Fitnessjunk schreef:

  Hoi Maria, het artikel is nu volledig ;) Richt je inderdaad eerst op herstel. Een mooi lichaam creëren heeft na een bevalling, lijkt mij, geen prioriteit.

 4. Paula schreef:

  Ik mis ook het stukje tekst over sporten na de bevalling.

 5. Maria schreef:

  Ik mis een stukje tekst over sporten na de zwangerschap/bevalling :-)
  Zelf ben ik 6 maanden geleden bevallen en weer sinds een kleine 2 maanden begonnen met fitnessen. Ik wil nog niet per se aan een voedingsschema beginnen omdat ik nog borstvoeding geef. De meningen zijn verdeeld over het aantal (extra) calorieen dat je tot je moet nemen tijdens de borstvoedingsperiode. Pas nadat ik gestopt ben met borstvoeding ga ik een fitnessschema volgen met bijbehorende voedingsschema.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.