Fitness schema’s voor vrouwen Vrouwen

fitness schema vrouw

fitness schema vrouwen

Welkom op de hoofdpagina fitness schema’s voor vrouwen. De krachttraining programma’s welke hieronder in het overzicht staan weergegeven, zijn ontworpen om het lichaam te tunen en om te voldoen aan de vrouwelijke “specifieke” wensen. Denk aan BBB (buik, billen en benen). Ga naar een fitness schema welke je aanspreekt om de volledige details te bekijken. De fitness schema’s worden toegelicht met training notities, oefeningen, instructies en tips om de gehele workout te maximaliseren. Veel succes met het volgen van een fitness schema, hopende het lichaam flink te tunen.

Het overzicht fitness schema’s spiermassa vrouwen

fitness schema's vrouwenFull on full body

Een programma om droog te trainen en je spieren te verstevigen. Als je gaat voor definitie en vorm. Werkt perfect in combinatie met cardio training.

spiermassa vrouwen4 daagse split voor vrouwen

Een programma om spieren op te bouwen. Doe er een uitgebalanceerd voedingspatroon en wat cardio bij, als je de mannen van je af wilt slaan!

fitness schema vrouw spiermassa3 dagen sculpturen

Een fitness schema waar veel compound oefeningen en relatief veel rustdagen in zijn verwerkt. Geschikt om spiermassa op te bouwen en kracht te ontwikkelen.

Advertentie ** Supplementen Ssssupersale **

Tot 70% korting! Voor 22:00 besteld, morgen in huis. ** Op = Op **

21 reacties

  1. Fitnessjunk schreef:

    Nisrin, leg de focus op droogtrainen of spiermassa. Beiden gaat niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.